Arbetsgivaren

Perbellum Ingenjörsbyrå som arbetsgivare

Organisationen är platt och har korta beslutsvägar som ger en stor flexibilitet för att snabbt kunna anpassa oss för att möta utmaningar och kunders önskemål, vi anpassar oss efter marknaden.

Öppenhet inom organisationen ger dig insyn och förståelse i driften av ett konsultbolag samtidigt som du får möjligheten att påverka och synas. Trygghet i din anställning erbjuder vi genom att verka inom ett antal olika branscher för att undvika att bli sårbara för konjunktursvängningar. Bolaget är finansierat med eget kapital och har inga skulder eller krediter hos banker. Ägarna arbetar inom bolaget därför möjliggörs investeringar och strategier som är långsiktiga. 

Junior konstruktör - Har du en teknisk bakgrund inom el eller automation och några års yrkeserfarenhet? Söker du en ny arbetsgivare som på ett genuint och engagerat sätt stöttar dig i din yrkesmässiga och personliga utveckling? Läs då gärna vidare om tjänsten vi kan erbjuda på Perbellum!

Om oss och tjänsten 

Vi på Perbellum Ingenjörsbyrå erbjuder våra kunder ett brett utbud av ingenjörs-tjänster. Vi är i en expansiv fas och söker en ny medarbetare som har några års yrkesrelaterad erfarenhet inom framför allt el eller automation.  

Vi utgår ifrån vårt eget kontor som ligger centralt i Göteborg men oftast är vi hos våra kunder, främst i västra Sverige. Våra medarbetare har roller som projektledare, installations-samordnare, tekniska specialister, byggledare och konstruktörer. Våra kunder finns i en varierande mängd branscher som till exempel infrastruktur, petrokemi, offshore och läkemedel. Vi lockas och drivs bland annat av utmaningarna i dessa ibland komplexa miljöer som kan innebära arbete under jord, på sjukhus eller i marin miljö. Hos våra kunder arbetar vi både med innovativa och nydanande tjänster och produkter men även traditionell teknologi. Detta ställer höga krav på våra leveranser och kvaliteten i uppdragens utförande men framförallt en mycket god förmåga att lyssna in kundens behov. 

Hos oss hittar du ett gäng fantastiska medarbetare som följer din utveckling på nära håll som mentorer. I våra uppdrag får du självständighet samt arbetar tätt ihop med kunder. Som anställd på Perbellum finns möjligheter för dig att växa professionellt i en familjär organisation.  

 

Arbetsuppgifter 

Som anställd hos oss i denna roll kommer dina arbetsuppgifter att variera och du bör tycka om en bred roll som möjliggör yrkesmässig utveckling. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med några seniora kollegor.  

Du kommer till exempel att:  

 • Författa tekniska dokument. 

 • Utreda förutsättningar och krav för konstruktionsarbete. 

 • Ta fram ritningar och annan anläggningsdokumentation. 

Dina egenskaper 

Vi söker dig som 

 • Har teknisk utbildning inom el eller automation eller motsvarande yrkeserfarenhet 

 • Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat då båda används i tjänsten 

Det är självklart meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll men det är inget krav då vi står för en gedigen kunskapsöverföring. Positivt är också om du har erfarenhet av fältarbete och är praktiskt lagd. Vi söker framförallt dig som vill utvecklas, samarbeta och bidra till en god gemenskap samt förstår vad det innebär att ha ett professionellt förhållningssätt. 

 

Övrig information 

 • Start: Snarast enligt överenskommelse 

 • Omfattning: Heltid 

 • Placering: Göteborg 

Vi har löpande rekrytering och urval, välkommen med din ansökan!

Löpande rekrytering av projektledare

Vi ser just nu ett behov av att rekrytera erfarna projektledare för uppdrag hos våra kunder, dessa uppdragen ställer höga krav på sökande

Sökande ska för dessa uppdrag ha:

 • minst 5 års erfarenhet som projektledare inom projekt med ett totalt värde över 50 MSEK

 • erfarenhet av multidisciplinära projekt

 • erfarenhet av installationsledning, byggledning eller annan produktionsnära erfarenhet

 • god vana av projektledningssystem, tidplaner, budgetarbete m.m


Sökande bör

 • ha vana av AB,  AMA, NLM och andra standardiserade kontraktsvillkor

 • ha erfarenhet av komplexa installationer

Student, deltidsjobb som konstruktör

Vi har behov av att tillfälligt förstärka vår verksamhet på det egna kontoret du som söker kan vara student (utbildning mot el/automation/elkraft) eller egenföretagare som behöver en kund med flexibla arbetstider inom elkonstruktion, För mer information läs om Designpoolen.